Gezocht: Python ontwikkelaar

Gezocht: Python ontwikkelaar

Jij droomt code en hebt een hekel aan daglicht? Je leeft op koffie, cola en chips? Je streeft naar een wereld zonder verkopers?

Welkom!

Wij zoeken Python ontwikkelaars in Zwolle voor inhouse producten zoals Sussie, een work-flow management omgeving die leeft in de cloud en organisaties grip geeft op hun content-marketing proces.

Tothem maakt verhalen en verzorgt content-marketing campagnes en dankzij onze eigen tools hebben we met kleine teams veel impact. De lat ligt hoog, want we zijn nooit zo goed als ons volgende project. In Nederland zitten we in Zwolle in een koffiewinkel, terwijl we in Duitsland in een oude balletschool, cq uitgeverij in Berlijn op 200 meter van Checkpoint Charlie vertoeven. Thuiswerken is top!

We kunnen hier eindeloos over vertellen, maar dat is leuker, gezelliger en efficiënter bij een kop koffie, glas cola, fles bier of via de chat. Interesse? Reageer via deze site hier,  of @royalty op Twitter.

Dan nog dit: wij werken niet met W&S bureaus of headhunters. En als we die nodig hebben, dan bellen we met Roel. We zijn ouderwetse inhouse types, dus hebben geen zin in outsourcing, near-shoring, off-shoring of flexi-shoring.